Paris kaldes ofte kærlighedens og romantikkens by. I film bliver byen også tit omtalt nærmest synonymt med forelskelse og romantik. Her ser vi nærmere på, hvorfor du skal overveje Paris først som destination, hvis du skal invitere kæresten ud at rejse.

Portrætteret i utallige film – Den storslåede symbolik

Mange store internationale film har sit afsæt i Paris, så man kan næsten ikke undgå at have stødt på en film man kan huske fra den franske hovedstad. Derudover bliver byen igen og igen nævnt i andre film og serier, som det mest romantiske sted at rejse hen.

Hvis man allerede kender en eller flere film, som finder sted i Paris, så har man allerede på én eller anden måde et forhold til byen. Skulle det tilfældigvis være en romantisk film, så er effekten bare endnu stærkere, og nu hvor vi nærmer os d. 14. februar kunne en rejse til Paris være den helt perfekte valentinsgave til ham eller hende.

Her er nogle eksempler på berømte film, hvor handlingen udspiller sig i Paris:

  • La Vie En Rose
  • Amélie
  • The Intouchables
  • Paris, je t’aime
  • Moulin Rouge

En mangfoldig by med masser at byde på

Paris er en mangfoldig by med masser at byde på – udover den perfekte scene for succesfuld dating i Eiffeltårnet. Lad os se nærmere på, hvad man ellers skal opleve, når man er i Paris.

En god måde at se byen på en særlig måde er ved at tage et cruise på Seinen. Især når mørket falder på er det helt enormt smukt at se den flotte belysning på mange af de berømte steder, man ser på turen.

Louvre museet er selvfølgelig et af de helt store oplevelser i Paris. Faktisk er Louvre det mest besøgte kunstmuseum i hele verden. Det er simpelthen et must-see, når du er i Paris. Bygningen er et tidligere royalt palads, som blev bygget i 1100-tallet. Bygningen er 210.000 kvadratkilometer, hvoraf 60.000 bruges til udstillinger.

Disneyland er selvfølgelig også en klassiker, men spørgsmålet er, hvor oplagt det er på en romantisk rejse. Hvis alt ikke nødvendigvis skal stå i kærlighedens tegn kunne Disneyland klart også være et besøgt værd. Det er dog klart mere oplagt, hvis man har børn med på rejsen.

Sidst men ikke mindst vil vi nævne hovedgaden Champs Elysées og det monumentale byggeri Triumfbuen. Mange danskere der måske ikke så tit rejser til Paris, kender måske bedre Champs Elysées fra Tour de France, hvor sidste etape altid afsluttes med nogle runder inde på Champs Elysées.

Overvej en rejse til Paris, hvis du mangler gave-ide til dit livs kærlighed – eller måske er det ung kærlighed. Det vil give godt til forholdet.