Ønsker du at rejse på storbyferie, så er Barcelona et anbefalelsesværdigt rejsemål. Uanset om du gerne vil shoppe, se på kultur eller andet, så finder du alt, hvad du søger i Barcelona. Du har endda rig mulighed for samtidig med storbylivet at nyde stranden også. Barcelona giver oplevelser for alle generationer, da der er noget for enhver smag. 

Byen giver dig derfor en skøn kombination af storbyferie og badeferie i ét.

Rejse til Barcelona

Hvis du har besluttet dig for at rejse af sted til Barcelona, så har du flere muligheder for at komme dertil. Den billigste måde er klart at flyve. Ofte kan du finde rigtig billige billetter. 
Hvis du ønsker at rejse på en mere bæredygtig måde, så er det nemt at tage toget. Det kræver lidt mere planlægning, til gengæld er det hyggeligt, du har god plads undervejs, og du kan følge med i landskaberne, der roligt forandrer sig, i takt med at I kommer længere syd på. 
Det er også muligt at finde busser, hvor du typisk samles op ved en togstation og derefter køres bussen direkte til Barcelona med få stop undervejs.

Bo i Barcelona

Du skal naturligvis overnatte et sted, mens du befinder dig i Barcelona. Her er der flere muligheder. Der er mange hoteller at vælge mellem i alle prisklasser.

Hvis du ønsker at opleve kulturen lidt mere intenst, så kan du for eksempel vælge at overnatte i et privat hjem gennem Airbnb eller boligbytte-ordninger. Her bor du i lokale menneskers personlige hjem. Mens du selv er på ferie, kan du lige ledes udleje eller udlåne din egen bolig i mens. Det giver mulighed for billig overnatning med masser af plads. Du skal blot huske at aflevere boligen, du låner, ren og pæn efter dig.

Oplevelser i Barcelona

En oplagt seværdighed i Barcelona er deres fodboldstadion. Det er så stor en attraktion, at den kan være svær at undgå under et ophold. Folk vil også spørge dig, når du kommer hjem, om du fik set stadionet. Derudover er der mange gamle historiske bygninger, som er spændende at besøge. 
Det kan være en god idé at planlægge et par destinationer forinden, men husk at lave plads i programmet til spontane oplevelser, det kan jo være, at du får et godt tip eller blot støder på noget spændende undervejs, som du har lyst til at opleve mere af. En uge i Barcelona går lyn hurtigt, så det er om at gøre sit forarbejde.

Tag på ture til seværdigheder i byen

Der er en stor industri i Barcelona med arrangerede turistture. Her får du en guidet tur til diverse seværdigheder. Der er for eksempel familieture, som særligt er til glæde for børnene, da der er udflugter til børnevenlige destinationer. Der er ligeledes kulturelle ture, festture, badeture, sejlture og så videre. Du kan også prøve en af de røde turistbusser, som kører rundt mellem forskellige turistmål. Du har mulighed for at købe en privat guide til heldagsoplevelser. Guiden vil sammensætte en rute ud fra dine ønsker til oplevelser.