Det kan være hårdt at være på rejse når man er forfængelig og kan lide at alt er præcis lige som hjemme. Her får du nogle gode rejsetips til den forfængelige, så det bliver lidt mere håndterligt at være på rejse.

Omfavn rejsestørrelser

Kosmetik og hudpleje i rejsestørrelser er en gave til den forfængelige, men rejseglade. For nej, det er ikke bare lige at købe shampoo der man skal henne (det kommer selvfølgelig an på hvor). Når ens 10-trins koreanske hudplejeregime skal overholdes hver dag, så er en rejse ikke tid til pause fra dette. Da er det rejsestørrelserne kommer ind i billedet. Du kan jo nemt blive fanget i sikkerhedskontrollen med dine mange produkter, og hvis du har for meget, så skal du faktisk smide det ud. Det er ikke sjovt, hvis man kan lide produkter i den lidt dyrere ende. Pak derfor din kosmetik og væsker der skal med i håndbagagen, i en plastikpose allerede inden du tager i lufthavnen, så er du helt sikker på at du overholder reglerne, og du slipper for at stå og famle i sikkerhedskontrollen. Hvis der er noget der kan klare at være uden låg når du går gennem kontrollen, kan du spare plads, hvis du tager låget af flaskerne.

Brug flyveturen til hudpleje

Luften i flyveren er meget, meget tør, så det er en god ide at pakke produkter med lidt ekstra fugt hvis du skal flyve langt. Benyt flyveturen til en lille spa session. Pak nogle sheet masks og en læbemaske og øjemaske, så du kan være helt fugtet og glowy når du lander på din destination. Det er også en god ide at finde et toilet i lufthavnen når ud lander, og friske op makeup og vaske ansigt umiddelbart når du lander, så slipper du for følelsen af at være klam efter en lang flyvetur. I nogle lufthavne findes der også brusere som man kan leje sig til for en forholdsvis billig penge.

Prøv noget nyt

En rejse er en god anledning til at prøve noget nyt, ikke bare når det kommer til oplevelser, men også når det kommer til beauty. Du kan prøve en ny routine, der måske er tilpasset klimaet der du skal hen. Det er en god måde at afprøve et nyt ‘dig’ på, fordi man er kommet lidt væk og slipper for at blive konfronteret med folk og omgivelser man ser hver eneste dag. Det giver kreativiteten et lille push.