Om rådgivningen

DRC’s gratis juridiske rådgivning henvender sig til personer, der har været udsat for eller som har været vidne til diskrimination på baggrund af race/etnicitet.

Vi tilbyder rådgivning med vores frivillige jurister. Rådgiverne er både jurastuderende og færdiguddannede jurister. Vores rådgivere har særlig viden om og fokus på lovgivningen på diskriminationsområdet.

Bag DRC’s rådgivere er en advokatgruppe med forskellige specialer indenfor menneskerettigheder, arbejdsmarkedsret etc. Advokaterne bistår rådgiverne og varetager specifikke sager.

Rådgivningen foregår i diskrete omgivelser i private samtalerum. Vi forsøger så vidt som muligt at have begge køn repræsenteret i rådgivergruppen. Hvis du fx helst vil tale med en kvindelig jurist, så er der mulighed for dette. Har du præferencer ift. dette, er du velkommen til at kontakte os før et eventuelt møde.

Hvis du har brug for rådgivning, fordi du har været udsat for eller har været vidne til diskrimination på baggrund af race/etnicitet, så ring til os eller kom forbi i rådgivningens åbningstid. Du er altid velkommen.

Se nederst på siden for vores kontaktoplysninger og åbningstider.

 

Unknown-3